JOSEFINE

Lossius
7

Historien

  • Skrevet: 03.03.2015
  • Klokken: 17:06
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 7

11.03.2013 kl 19:07 ble det første innlegget på bloggen postet. Jeg var da 17 år gammel og halvveigs i svangerskapet med en liten prinsesse, nemlig Amanda. Jeg valgte å opprette bloggen for å formidle hvordan det var å være i min situasjon, men også for å bekrefte/avkrefte rykter. Siden jeg gikk på skole oppstod det naturligvis masse rykter og det var da godt at folk kunne finne frem en "fasit" på hva som faktisk var sant. 
Jeg fullførte skoleåret med gode karakterer, samtidig som jeg hjalp til med oppussing av en leilighet og også jobbet i helgene.

Etter et svangerskap med beinhard jobbing tross et bekken som ikke fungerte fødte jeg datteren min den 03.08.13 og et nytt kapittel i livet mitt startet. Jeg flyttet vekk fra venner og familie, men det tok ikke lang tid før jeg vendte nesen tilbake til det som var kjent og kjært og livet som alenemamma startet. I løpet av denne tiden fikk jeg førerkortet på bil, var deltidsstudent og mamma på samme tid, noe jeg er ufattelig stolt av. På samme tid vokste bloggen og jeg fikk hundrevis av følgere. På det meste var det 5000 som besøkte bloggen min daglig og jeg koste meg med bloggingen, men jeg måtte ta en god og lang pause for å fokusere på meg og mitt uten å bli overvåket av nysgjerrig lokalbefolkning som bare ville meg og datteren min vondt. 

Jeg var borte langt om lenge, men rett før jul offentliggjorde jeg at jeg var tilbake. Bloggen var oppe å gikk igjen. Iløpet av bloggpausen min hadde livet mitt blitt endret så til de grader. Absolutt til det bedre for både meg og Amanda som da hadde blitt 1,5 år gammel. Jeg hadde funnet kjærligheten i mitt liv, M, og Amanda hadde fått trygge rammer rundt seg. Endelig hadde vi en trygg og god familie full av kjærlighet. I tillegg hadde jeg flyttet til et hus hvor vi alle trivdes mye bedre. Jeg var også blitt fulltidsstudent og Amanda barnehagejente. Livet smilte.

Nå har jeg kommet i gang med bloggen, samtidig som jeg styrer på hjemme. Jeg har nå fått skoleoppgaver hjemme så jeg slipper å være på skolen hele tiden, noe som gjør ting mye lettere. Jeg har nå tid til å få orden i huset, gjøre skolearbeid, spise, ta meg  godt av Amanda og også blogge. I tillegg har to nye gull flyttet inn, Bengalkatten Thara og Pommevoffsen Molly. Så nå er det fullt hus og det er snart endringer på vei. Fremover vil det skje utrolig masse spennende og skummelt, og jeg klarer nesten ikke vente med å fortelle dere min lille hemmelighet! Men det vil forbli hemmelig en liten stund til.

Frem til da, kos dere med bloggen min!
 

 


Dette innlegget kommer til å oppdateres i ny og ne slik at bloggens og min historie alltid er oppdatert. 

 

03.03.2015 kl.17:31

Hørte du var gravid igjen? Det som er den lille hemmeligheten?:)

Marita 03.03.2015 kl.18:36

Fin blogg og så fin jente du har!
Marita: Tusen takk! :)
Anonym: Hehe, lurer virkelig på hvor du har hørt det fra, ettersom at du er anonym :)

May Karlstad 04.03.2015 kl.11:56

så fin blogg! Kjenner meg veldig igjen i dette. Fødte mitt første barn et halvt år før jeg fylte 18, og gikk på skolen under graviditeten. Opprettet også en blogg på samme grunnlag som deg! Blir å følge bloggen din :)
May Karlstad: Så koselig å høre! :) Kjempegøy at mennesker som har vært i min situasjon følger meg!

Ha en super dag!

Eirin:) 04.03.2015 kl.14:33

Har lest bloggen din en stund! Du virker som ei utrolig sterk jente! Har vært i samme situasjon selv! Fikk mi første jente når jeg var 17 år å vet hvor tungt det er! Det å skal omstille seg til å bli mor samtidig som ryktene sprer seg på bygda er ikke lett!

Nå blir mi tre år i november og blir storesøster i juli!:) Så det viser jo bare hvordan alt kan ordne seg selv om bygda kryr av krøsamaja'er som elsker å spre rykter til de tror på dem selv! Stå på!
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (17 år og mamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda som blir to år til sommeren. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung mor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på.

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits