JOSEFINE

Lossius
1

Har Amanda flyttet?

  • Skrevet: 18.10.2015
  • Klokken: 13:53
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

De siste dagene har jeg fått masse spørsmål på bloggen om Amanda har flyttet. Det er også enkelte som har svart i kommentarfeltet at ja, Amanda hun bor ikke med meg lengere. Derfor tenkte jeg å få klarhet i denne saken så det ikke tar helt av. 

Hvor enkelte har fått dette fra aner jeg ikke, for Amanda bor med meg og Magnus. Amanda bor her, men hun har litt samvær med faren sin. Forutenom det bor hun ingen andre plasser og slik kommer det alltid til å være. Hvor ellers skulle hun bodd, utenom hos meg eller faren hennes? 
Anyways, da er det ute av verden!

Nå skal straks jeg og barna gå oss en tur før M kommer hjem fra arbeid (ja, han jobber hegt for de som måtte sette spørsmål til dette). Senere ikveld skal vi avslutte helgen med å sette på en disneyfilm, drikke smoothie og spise litt god mat. Ha en fin søndag alle sammen!


Celine 18.10.2015 kl.16:41

Folk spekulerer virkelig i alt!
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits