JOSEFINE

Lossius
3

Axel 2 måneder

God morgen vakre fantastiske lesere!

idag har Axel blitt hele 2 måneder! Tenk på det. For to mnd siden ble verdens vakreste babygutt født og jeg ble enda mer lykkelig en hva jeg allerede var. Den lille gutten min har gått opp over to kg og utvikler seg masse for hver dag som går. Han har allerede smilt i ganske mange uker, men nå kommer smilene oftere og oftere og han prøver ofte å le. Han snakker også mye når jeg eller M er i nærheten. Ellers elsker han nå å ligge på lekematta si og klarer å slå bort i lekene som henger på den!

Nå føler jeg også at vi begynner å bli skikkelig kjent med den lille krabaten. Han følger våre rutiner og vi vet akkuratt hva som skal til for å få han glad. 


Et barn på 2 mnd skal kunne:

 Holde hodet rett- Kan

 Gurgle og 'fekte' for å kommunisere- Kan

 Kjenne igjen foreldrenes stemme- Kan

 Bevege beina i sirkelbevegelse- Kan 

 

Barnet begynner å få mer kontroll over det tunge hodet. Men er fortsatt for svak i nakkemusklene til å holde det oppe selv. Det klarer å løfte hodet litt høyere når det ligger på magen enn ved 1 måneds alder. Hendene er fortsatt knyttet, men begynner å åpne seg litt. De aller fleste barna vil smile av glede og følge deg med blikket. Lys er svært fascinerende og de kan ligge i mange minutter og bare glo på en lampe. Constanza Marcela 19.10.2015 kl.10:42

Åå tiden går så fort.. Søtt bilde =)

Bergensergenser 19.10.2015 kl.12:41

For en skjønning!

Iselin Renée 19.10.2015 kl.13:02

Så søt :)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits