JOSEFINE

Lossius
2

Klar for å bli trebarnsmamma!

  • Skrevet: 22.10.2015
  • Klokken: 20:54
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

Hei dere! Denne uka har jeg så smått nevnt at det skjer noe imorgen. og nå skal dere få høre hva det er som skjer! Jeg reiser nemlig til Gjemnes og henter hjem min gamle spranghest! Det kommer til å bli veldig hektisk med to barn, hund, katter, jobb og hest, men det skal bli så gøy! Det blir fantastisk å la Amanda holde på i stallen, spessielt når det kommer til ridning. Hun er jo utrolig glad i dyr, men det siste året har jeg rett og slett ikke hatt tid til å ta henne med rundt hestene. Dette får jeg jo god mulighet til nå!

Anyways, nå skal jeg snart pakke litt før jeg finner senga. Imorgen reiser vi ganske tidlig for å hente hesten! Gleder meg til å oppdatere dere ang. det! 

Karoline Johannesen 22.10.2015 kl.21:22

Så spennende å skulle anskaffe hest! Jeg drømmer selv om å gjøre det en dag, men det blir ikke før vi har fått samlet sammen penger til å kjøpe et småbruk. Ønsker å ha hesten stående på tomten (i egen stall/beite) så jeg kan lett ta meg av alt stell. Det er nok noen år frem fortsatt, men jeg gleder meg utrolig mye.
Nydelig, kjenner jeg savner å sitte på heste ryggen selv. Gleder meg til å høre mer om dette, fremover :)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits