JOSEFINE

Lossius
3

Å fotografere en sprellemann

  • Skrevet: 27.10.2015
  • Klokken: 16:19
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 3

Hei dere! Nå skal jeg strax pakke på meg litt klær og dra opp i stallen å fòre hestene. Dagene fremover vil bli hektiske nå som jeg har både barn, hus, hund, katt og hest å styre med. Men det er jo slik jeg liker det.

Anywyas, det er veldig mange som lurer på hvordan jeg får tatt bilder av Axel og hvordan jeg får dem så fine (Tusen takk)
Kameraet jeg bruker er et veldig gammelt kamera med et ganske slit objektiv, noe som gjør det litt vanskeligere å få fine bilder. Jeg kjøpte jo et nytt objektiv, men det sluttet pluttselig å fungere...

Siden kameraet er så som så og jeg ikke har noen reflektor/skikkelig blits må jeg ta bilder der det er masse lys! Når jeg har funnet plassen jeg vil ta bildet starter jeg å knipse. Deretter skal det ekstremt mange knips til, før jeg får et fint bilde. Armene og beina til Axel veiver i alle retninger, og han lager de rareste grimaser, så det gjør det heller vanskelig å få fine bilder! 
Bare se på bildet under:

Jeg bruker sikkert å ta rundt 200-300 bilder hver gang kameraet er fremme og som dere ser blir det et par bilder som ender opp ganske blurry. Men innomellom får jeg någen lunde bra bilder, bare se her: 

Maren 27.10.2015 kl.16:22

Kjempefine og veldig kule bildet av den nydelige prinsen din. Axel er en søt liten gutt:):)

Bergensergenser 27.10.2015 kl.16:50

Haha, er ikke lett når de ikke sitter stille nei. Men for en søting! ^^

Kathrine Louise 27.10.2015 kl.18:43

Hehe! Sånn er det vel med de små! Så søt han var <3
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits