JOSEFINE

Lossius
2

Tusen takk, pusekatt

  • Skrevet: 20.10.2015
  • Klokken: 14:51
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

Hei!

Blææ, gjett hvem som er syk igjen da dere? Jepp, jeg. De siste dagene tror jeg kanskje jeg har jobbet meg syk, for jeg har stått på fra morgen til kveld og Amanda har vært mye våken på natterstid, så det har resultert i veldig lite søvn. Så idag har jeg vært plantet i sofaen med Axel hele dagen og planlegger å forbli her! 

Anyways, den siste tiden har vi vært utrolig mye plaget med edderkopper! ÆSJ. Heldigvis har vi verdens beste katt som spiser alle hun finner. Så tusen takk Thara. Tusen takk for at du gjør livet mitt hundre ganger bedre! 

Ha en flott dag alle sammen!Constanza Marcela 20.10.2015 kl.14:53

ikkje bra å bli syk.. du får slappe av når du har tid.. ønsker deg fin dag <3

Bergensergenser 20.10.2015 kl.15:05

Uff, er kjipt å være syk. Man har liksom aldri tid til det ;-P

Håper dagen din er fin, og ønsker deg en god bedring (:
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits