JOSEFINE

Lossius
4

Let him sleep...

  • Skrevet: 21.10.2015
  • Klokken: 15:32
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 4

... for when he wakes he will move mountains.

Nå har vi akkuratt ankommet arbeidsplassen til M. her skal vi være helt til vi henter Amanda i barnehagen før vi drar å besøker svigersøsteren min. Idag er jeg heldigvis feberfri og jeg har klart å jobbe litt igjen. Jeg fikk faktisk gjort utrolig masse, for Axel har sovet stort sett hele dagen. Jeg ammet han i dobbeltsengen ganske tidlig idag og der sovnet han og ble liggende der i fler timer! Jeg tror absolutt han trengte det, for han våknet blid som en sol og nå sitter han i bilstolen sin og ser på uroen sin. 

Ellers går det mye tid til forbereding til førskommende fredag! Jeg gleder meg til å avsløre hva som skjer da, for det blir fantastisk! Det kommer til å gjøre livskvaliteten min hundre ganger bedre og jeg klarer nesten ikke å vente! Kan dere tenke dere hva det er?

Ha en flott dag alle sammen!

Mariell Eriksen 21.10.2015 kl.15:34

Så fin blogg og så fine barn :') ha en fortsatt fin dag!

Silje Helen 21.10.2015 kl.15:56

De er så fredelige når de sover <3 Nydelig syn :-)

Bergensergenser 21.10.2015 kl.16:07

For en skjønning! greit at han sover så lenge og at du da får gjort en del (: spennende med fredag da, er nysgjerrig på hva det kan være ^^

Ida 21.10.2015 kl.16:58

haha, herlig bilde! <3
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits