JOSEFINE

Lossius
2

Å fange minner på kameraet

  • Skrevet: 29.10.2015
  • Klokken: 11:16
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

Hei alle sammen! 

Nå har jeg akkuratt levert Amanda i barnehage, så så skal jeg snart ta med meg Axel opp i stallen. Det er så greit å bare pakke han ned i bæresjalet! Da kan han jo være med på nesten hva som helst. Skal jeg lage et innlegg om bæresjalet mitt en dag? 

Når jeg har gjort meg ferdig i stallen tenkte jeg å dra hjem for å ta litt bilder av Axel. Det er så koselig å ta bilder når de er så små og jeg angrer på at jeg ikke tok fler av Amanda før hun var 3-4mnd. Håper alle får en kjempefin dag!

Vi bloggesIngunnLyng 29.10.2015 kl.11:22

Kos dere :-) Ha en fin dag

Bina 29.10.2015 kl.11:29

Herlige bilder! Håper at du får en kjempe fin Torsdag! <3 Stikk gjerne en tur innom bloggen min også, det hadde jeg satt stor pris på! :)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits