JOSEFINE

Lossius
1

Åh, så stiv!

  • Skrevet: 26.10.2015
  • Klokken: 08:49
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

God morgen dere!

I helga ble det null niks blogging og det med god grunn! Hele helga har gått til å hente hest, bli kjent i stallen, møte og bursdagsselskap. Jeg har ridd ganske mye hver dag så jeg er så stiv at jeg såvidt klarer å gå... Jeg burde kanskje ha tatt det litt roligere med tanke på at det er 9 mnd siden jeg red sist. 

Akkuratt nå sitter jeg og drikker te sammen med barna. Når koppen er tom skal Amanda i barnehagen og jeg og Axel drar en liten tur opp i stallen. Når vi kommer hjem skal jeg gjøre klar en liten konkurranse til dere! Tror dere kommer til å like premien ganske godt! 

Ha en flott dag alle sammen!Husk konkurransen jeg har gående her på bloggen! Du finner den HERHERHER
Jeg har også to giveawayer på instagram -> @Josefinelossius 
missmommy.blogg.no 26.10.2015 kl.09:09

Kos deg med teen og ha en tipp topp mandag :)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits