JOSEFINE

Lossius
1

Annbefaling: Vogn/Bilstolpose

  • Skrevet: 01.11.2015
  • Klokken: 12:29
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1


For et par mnd siden mottok jeg en vognpose/bilstolpose av merket nordlys som jeg skulle vurdere. Siden det har vært så fint vær har det vært litt vanskelig å få brukt den, men den siste uka har det jo faktisk vært ganske kaldt her i Møre og Romsdal, så da utnyttet jeg muligheten og har brukt posen daglig. Jeg har jo prøvd ganske mange vognposer opp igjennom, men denne posen kan jeg helt ærlig si at jeg liker best av alle! 

Den kan brukes som både vognpose og bilstolpose, noe jeg liker veldig godt! Det har passet veldig godt for meg siden jeg tar med Axel en del opp i stallen. Da har jeg enkelt puttet Axel oppi posen i bilstolen for så å bare løfte posen med han i opp i vogna når vi er fremme. Dette gjør at jeg slipper å dra han ut i kulda, samtidig som jeg slipper å vekke han. For det slår aldri feil, HVER gang jeg legger han i posen sovner han momentant. Og når han først sovner i posen kan han sove der i mange timer! Det kan jo ikke bety noe annet en at minstemann godkjenner den også? 

Akkuratt nå er det stort salg på vognposen > HERHERHER < Som sakt, jeg annbefaler denne posen på det sterkeste! Jeg kommer også til å skrive mer om denne senere når jeg har prøvd den enda mer! 

//Sponset

Bergensergenser 01.11.2015 kl.13:35

Så fin den var! (:
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits