JOSEFINE

Lossius
1

Før det er forsent

  • Skrevet: 02.11.2015
  • Klokken: 12:34
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

God formiddag alle sammen!
Nå har vi nettopp vært ute å gått en tur i det fine været, nå menst det enda er mulig å gå tur uten å fryse. Dagene er heltiske og jeg er veldig masse i stallen, spessielt på helg. Igår var jeg i stallen stort sett fra jeg stod opp til jeg la meg, så jeg var ganske så sliten når kvelden kom for å si det sånn. Men jeg koser meg med det. 

Idag skal vi rundt på litt småærend før Amanda skal hentes i barnehagen. Når hun er vel hjemme skal vi lage en stor potetballmiddag før vi drar en snartur opp til svigerforeldrene mine. PS: Husk konkurransen jeg har gående > HER < som avsluttes imorgen!

Ha en flott mandag fine dere!


Constanza Marcela 02.11.2015 kl.14:22

Søtt <3 ha en fin dag =)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits