JOSEFINE

Lossius
6

Jeg har blitt avhengig...

  • Skrevet: 12.11.2015
  • Klokken: 19:36
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 6

Hei fine dere! 
idag har alt gått i et helt siden jeg stod opp kl 09:00. Det ble en ganske brå oppvåkning siden Amanda må være i barnehagen senest 09:30 og det er 15 minutters reisevei, men vi rakk det sånn nesten. Deretter var det å komme seg hjem med Axel for å få vasket opp litt klær og rydde kjøkkenet. I tillegg hadde jeg noen telefonmøter jeg måtte ta og pluttselig var klokken 15:00 og Amanda skulle hentes igjen. Jeg fikk henne hjem og vi har kost oss helt til nå. Nå sover begge barna søtt i sengene sine.

Anyways, vet dere hva? Jeg har gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg har blitt forhandler for Forever Living! Jeg har prøvd produktene og jeg er frelst. Derfor tenkte jeg å prøve ut det å være forhandler og det går supert så langt!! Jeg bruker daglig Forever Living's aloeveragel og den har en helt fantastisk effekt! Det er utrolig lenge siden jeg har følt meg så bra som jeg gjør nå!

Om dere vil vite mer om produktene jeg forhandler er det bare å ta kontakt på Josefinelossiusblogg@hotmail.no :)Silje S. Lopez 12.11.2015 kl.19:56

har tenkt selv på det, men har ikke tid å penger :P

Siren Mari 12.11.2015 kl.20:58

Fantastiske produkter:)

Elsker den med fersken smak.
Silje S. Lopez: Ta kontakt med meg på mail! Dette koster hverken tid eller penger! :D

Prinsesseverden 13.11.2015 kl.01:15

Syns du virkelig at den smaker godt? Off! Hahah
Prinsesseverden: Den med bærsmak er mye bedre ???? haha! Men 2åringen elsker den naturelle

Prinsesseverden 14.11.2015 kl.18:19

Den med bærsmak har jeg aldri prøvd.. Kun den gule flaska 🙈 Og Emily får ikke lov til å smake på den engang 🙊 men den med bærsmak må jeg prøve engang! 😃
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits