JOSEFINE

Lossius
2

SP: Bilder fra Christian's dåp!

  • Skrevet: 16.11.2015
  • Klokken: 10:30
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

Hei dere! Som jeg har nevn er det veldig hektisk om dagen. Jeg planlegger dåpen til Axel som skal være førstkommende helg og jeg har akkuratt deltatt i Christian's dåp som fadder. Mye planlegging og lite tid til blogg. De neste dagen kommer det et par innlegg om dåpsplanleggingen! Det tror jeg dere kommer til å like. Så satser jeg på å være helt itlbake. 

Som sakt var jeg jo i dåpen til den vakre lille Christian igår! Derfor tenkte jeg å dele litt bilder fra gårsdagen med dere! Flere bilder kommer senere en dagBergensergenser 16.11.2015 kl.12:32

Så fine detaljer, og flotte bilder :-D

Iselin Renée 16.11.2015 kl.13:14

Så fine bilder :)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits