JOSEFINE

Lossius
1

Spesiellinor

  • Skrevet: 17.11.2015
  • Klokken: 12:34
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

Hei dere! Nå nærmer dåpshelgen seg med stormskritt! Jeg har til nå vært veldig rolig og ikke tenkt så alt for mye på det, men idag har jeg virkelig begynt å stresse! Jeg skulle jo egentlig motta en stor pakke fra decorium, men de har helt ut av det blå kuttet all kontakt nå rett før dåpen, så nå har jeg rimelig dårlig tid på å få tak i ballonger, dåpsalbum, kakepynt og duker! 

Uansett, disse dagene mot dåpen tenkte jeg å komme med litt dåps-tips hver dag! Og idag starter jeg med bordkortene!
I Amanda sin dåp fikk jeg tante til å lage bordkort. De ble utrolig fine, men i år har hun rømt av sted til varme Thailand for vinteren. Derfor startet mitt søk etter andre bordkort ganske tidlig.
Jeg hadde tidligere fått litt annbefalinger om Spesiellinor som lager utrolig fine ting og det endte med at jeg kontaktet henne og fikk se på de forskjellige produktene hun lager. Det tok ikke lang tid før jeg var fast bestemt på å bruke nettopp Ellinor til dåpskortene mine, samt litt annen pynt. 

Bordkortene Ellinor lager ser ut som små vakre melkekartonger. Du velger selv farge og design på bordkortene og resultatet er unike og fine bordkort. Det som også er genialt med bordkortene er at du også kan bruke dem til gaveesker til hver enkel gjest! Iløpet av uka skal jeg vise dere noen ideèr til hva man kan legge oppi gaveeskene.

Ellers er produktene fra Spesiellinor veldig rimelige, spessielt om du velger å skrive ut malene selv. De er lette å sette sammen og resultatet blir utrolig profft! Annbefaler ALLE å ta en titt. Det er så utrolig mye fint du kan bruke i dåp på nettbutikken hennes -> HERHERHER <-

Bilder av mine dåpskort og pynt kommer senere! Det er fortsatt en liten smule hemmelig hvordan dåpen kommer til å være!Bergensergenser 17.11.2015 kl.13:53

Så mange fine detaljer :-D ha en fin dag videre !
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits