JOSEFINE

Lossius
0

Vinn en vognpose fra Nordlys!

  • Skrevet: 18.11.2015
  • Klokken: 16:06
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Hei dere! Helt i starten av November nevnte jeg at jeg har en liten sak pågående på instagram (@Josefinelossius). I hele november har jeg nemlig kjørt i gang giveaway på giveaway med flotte premier! Jeg har til nå hatt 7 giveaways og det gjenstår fortsatt mange fler! 

Akkuratt nå er det to giveaways pågående på kontoen min. En hvor du kan vinne en merketang og merkelapper fra ABC navnetrykk og en hvor du kan vinne en vognpose fra Nordlys til en verdi av 1995,-. Alle giveawayene finner dere på instagramkontoen min @Josefinelossius

Lykke til! :D


#Konkurranse #Giveaway #Jollyroom #Mammablogg #Mamma #Baby #Instagram #Ungmamma #Ungemødre #Vinn

Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits