JOSEFINE

Lossius
2

Tips mot kløende gommer!

  • Skrevet: 23.11.2015
  • Klokken: 12:11
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

Hei alle sammen! Da er jeg tilbake for fullt nå som dåpen er overstått! 

Midt i all dåpsforberedelsene har Axel vært ganske urolig på grunn av tannfrembrudd. Han har to tenner som plager han veldig og dentinox har ikke funket (det funket heller ikke på storesøster). For et par dager siden fikk jeg tips om å bruke Aloe Vera Gelly på gommene hans siden det har en kjølende og beroligende effekt. Jeg bruker jo Gelly til både kløende innsektsbitt og tørr hud, og det har funket utrolig bra. Jeg har også solgt en god del gelly til foreldre som ville ha den til nettopp denne bruken!

Så da smørte jeg på en liten dært hvor tennene holder på å bryte igjennom, og vet dere hva? Han har ikke sutret siden! Det er helt tydlig at han har mye mindre ubehag etter at jeg begynte å smørre på gelly! Jeg er så glad jeg prøvde ut denne før dåpen, for Axel var rolig absolutt hele dåpsdagen! 
Kontakt: Josefinelossiusblogg@hotmail.no
Facebook: Josefinel.blogg.no
Instagram: @Josefinelossius

Constanza Marcela 23.11.2015 kl.12:27

Så søtt <3 Håper det roer seg med tenne
Constanza Marcela: Ja nå tror jeg han klarer seg uten ubehag frem til de er gjennom! :D
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits