JOSEFINE

Lossius
3

Borkort og etiketter!

  • Skrevet: 24.11.2015
  • Klokken: 16:16
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 3

Det er veldig deilig at dåpen er overstått og vi har så utrolig mye fint å se tilbake på! Jeg har stresset og jobbet masse for at dåpen skulle bli så fin som det ble, og det lønnte seg absolutt. Så nå kommer det en god del flere dåps-innlegg for å gi inspirasjon og tips! 

tidligere skrev jeg et innlegg om bordkortene og etikettene vi brukte i dåpen. Disse var noe av det gjestene kommenterte mest på, for de var virkelig flotte! Både etikettene og bordkortene bestillte jeg fra Spesiellinor. Hun er så ufattelig flink! Det hun lager er noe av det fineste jeg noen gang har sett ifht. dåp og fest. Det hun lager er også veldig rimelig i forholdt til andre som lager lignende pynt. Annbefaler alle å ta turen innom nettbutikken hennes!

Til babyene og småbarna som kom i dåpen lagde jeg en smokkelenke med navn til alle som en! Det fallt virkelig i smak!


Silje Moen 24.11.2015 kl.16:17

så fine!

Lisa Rørvik 24.11.2015 kl.16:34

De var kjemep fine :) (giveaway konkurranse på min blogg med fine premier, bli gjerne med)
Fantastisk fint, takk for tips :)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits