JOSEFINE

Lossius
7

I veska mi

  • Skrevet: 25.11.2015
  • Klokken: 17:37
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 7

Inatt har Axel for første gang vært våken nesten hele natta! Han klør så innmari i gommene og det eneste som har funket er Gelly, men den har jeg så klart forlagt i opprydningen etter dåpen, så jeg er mildt sakt desperat... Heldigvis kommer det et stort lass med Gelly hjem til meg iløpet av de neste dagene, så frem til da får vi bare holde ut... 

Uansett, i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker å ha med meg i hverdagsveska mi. Denne bruker jeg for det meste når jeg bare skal en snartur på butikken og slike ting. Det er jo ikke noe å legge sjul på det at jeg sprader rundt med stelleveske som oftest!

Veska mi har jeg kjøpt på Høyer og er av merket Michael Kors. Jeg elsker denne veska og bruker den så ofte jeg bare kan! Jeg får plass til både lommebok, nøkler, mobil, dagboken min og andre nødvendige greier. Dessuten er den veldig fin å se på.
(Teksten fortsetter under bildet)


1. Mobilen min har jeg med meg over alt. Om jeg ikke har den blir jeg stressa, for det er jo der jeg har alt, klokke, kommunikasjon og informasjon. 

2. Lips! Nå når det er kaldt får både jeg og Amanda veldig tørre lepper, så derfor passer jeg på å alltid ha med Aloe lips hvor enn jeg går

3. Smokker! Både Amanda og Axel er ganske avhengige av smokk, så da må jeg alltid bære med meg minst to smokker i tilfelle krise. Smokkene på bildet er fra Navnesmokken.no og er genial så jeg ikke bytter om på smokkene til gullene.

4. Nøkler! Husnøkler, bilnøkler, jobbnøkler, nøkler til huset til mamma +++. Disse må jeg alltid ha med meg siden jeg farter en del. Dessuten er jeg veldig nøye på å alltid låse ytterdøra hjemme!

5. Lommeboka mi i merket Marc by Marc Jacobs som rommer både kort og penger! 

6. Gelly (som jeg nå har rotet bort og ikke får igjen før i slutten av uka.. fml) Denne bruker jeg til utrolig masse! Jeg smører den på gommente til Axel når han klør/har bondt, jeg bruker den på innsektsbitt og tørr hud. Jeg bruker også å svelge litt om jeg har vondt i halsen. Absolutt et must å ha med seg i veska! Det er bare å ta kontakt på ForeverLivingJosefine@hotmail.com om dere vil vite mer om Lips eller Gelly! 

Bergensergenser 25.11.2015 kl.17:46

Fine og praktiske ting! i min veske har jeg fuktighets krem til hender, leppomade, nøkler, mobil, øreplugger, busskort, parfyme og penger ^^

Sofie Caroline Nilsen 25.11.2015 kl.17:59

Så fin veske :) har mye av det samme i veska mi!

26.11.2015 kl.19:01

Hva annet enn. Michael Kors heter veska?:) kjempefin!

26.11.2015 kl.23:13

"Så får jeg bare holde ut" :p det er vel barnet ditt som får tenner, ikke du :p
Anonym: Om du leser litt nøyere kan du kanskje se at det står "VI"? :) Da får VI holde ut. Nå er det jo sånn at jeg bruker Gelly daglig også, så jeg må holde ut for min egen del også

01.12.2015 kl.12:24

Da BEKLAGER jeg så mye at jeg bare spurte deg! Jøss.
Anonym: Spurte du om noe da? :)
Skriv en ny kommentar
josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)

Hei. Mitt navn er Josefine og jeg er en 19 år gammel jente som bor like utenfor Molde. Da jeg var 16 år gammel ble jeg gravid og jeg er nå mamma til Amanda på to år. Jeg ble også gravid igjen når jeg var 18 år gammel og nå har jeg også blitt mamma til Axel. På bloggen vil dere kunne lese om det å være en ung tobarnsmor og alle utfordringene det har med seg. Jeg blogger også litt om trening og interiør. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil formidle!

Kontakt meg

Josefinelossiusblogg@hotmail.no

Bla i bloggen

tinysizes.com

Bloggdesign

hits